MNV - esittely

1.5.2016 Maunulan Naisvoimistelijat ry

Maunulan Naisvoimistelijat ry on perustettu vuonna 1959 ja seura on Suomen Voimistelu- ja Liikuntaseurojen SVoLi ry:n jäsen. MNV tarjoaa ohjattua kuntoliikuntaa aikuisille, perusvoimistelun opetusta ja harrasteliikunnan ohjausta lapsille ja nuorille. Maunulan Naivoimistelijat ry on voittoa tavoittelematon yhdistys.

Maunulan Naisvoimistelijoiden toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä yhdistykselllä näin ollen ole  palkattua henkilökuntaa. Johtokunnassa toimii noin 10 jäsentä kerrallaan. Kaikki toiminta tapahtuu Maunulan alueella tai sen välittömässä läheisyydessä.

Helsingin kaupungin vapaaehtoistyön neuvottelutoimikunta palkitsee yhdistyksiä, jotka toimivat vapaaehtoisuuden pohjalta. Vuonna 2014 palkinnot menivät urheilun ja liikunnan vapaaehtoistoiminnalle. Pääpalkinto, Kilpikonna-kiertopalkinto myönnettiin 20.11.2014 Maunulan Naisvoimistelijat ry:lle.

MNV:n viikko-ohjelmassa on eritasoisia tunteja monen ikäiselle liikkujalle ammattitaitoisten ohjaajien vetäminä. Tavaksi on tullut järjestää vuosittainen  joulujuhla, jossa eri ryhmät esittävät vuoden aikana harjoittelemia ohjelmiaan sekä keväällä liikuntatapahtuma. Maunulan Naisvoimistelijat ry tekee yhteistyötä alueen muiden järjestöjen ja toimijoiden kanssa.

Liikunnan avulla luodaan hyvä fyysinen kunto, saadaan energiaa, elämäniloa ja uusia ystäviä!

Tervetuloa mukaan!

toivottaa